Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Zuma Deluxe 2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...
Zuma Deluxe 2

Joaca Acum

Este cea mai faimoasă și populară versiune a jocului online. Zuma clasică va rămâne întotdeauna una preferată pentru mulți jucători. Are o grafică frumoasă, o mulțime de niveluri interesante și un sistem simplu și clar de bonusuri. O broască de piatră va fi în centrul ecranului și va păstra bilele. Folosind aceste bile, trebuie să tragi rapid. Fiecare nivel are o cale sinuoasă, pe care se mișcă linia colorată de bile de marmură. Există un craniu la capătul drumului. Trebuie să o eviți. Încercați să distrugeți întreaga linie înainte ca acestea să poată ajunge la punctul final. Dacă pierzi, poți începe din nou, dar este mai bine să faci un efort și să îndeplinești sarcina la prima încercare. Puteți deschide un ecran complet Zuma Deluxe făcând clic pe pagină. În acest caz, veți obține mult mai multă plăcere din grafică!

Primul nivel pare a fi simplu. Aici multe bile sunt în grupuri în avans, astfel încât acestea pot fi ușor distruse printr-o singură lovitură. Viteza de mișcare este mică, puteți ținti încet. După încălzire, sarcinile vor fi mult mai dificile, linia se mișcă puțin mai repede și există obstacole. Drumul este atât de sinuos încât unele ținte bune se pot ascunde în spatele barierelor. Totul depinde de capacitatea ta de a gândi rapid și de a trage cu precizie. Merită să ne amintim că fiecare greșeală îngreunează nivelul. Graba poate fi un inamic periculos, dar cu toate acestea, trebuie să acționați rapid. Jocul flash este gratuit și acum este disponibil fără înregistrare. Bucurați-vă de clasicele genului!
Jocul este controlat într-un mod standard, adică cu un mouse și o bară de spațiu. Trebuie să țintești și să tragi bilele, care formează un grup de aceleași culori. Broasca ține două bile simultan. Le puteți schimba pentru a face o mișcare bună. Regulile sunt familiare tuturor jucătorilor. Așa că încercați să treceți de joc!

Game Stats

2.052 views

Game Tags

, , , , ,

Categriile Jocurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top